Na stojáka + film Musíme se sejít

Na stojáka + film Musíme se sejít

Hvězdy populární televizní show Na stojáka opět přijedou do Sezimova Ústí. Originální česká "stand-up comedy" vychází z tradice známé z angloamerických barů, v nich se bavič na malém pódiu postaví před publikum a během několika minut je zkouší pobavit vtipy, zpěvem, či improvizovanými scénkami. Jedinečná atmosféra, kontaktní humor a spousta legrace!

A kdo přijede?

Lukáš Pavlásek

Hvězdu nejen české stand up comedy scény asi netřeba více představovat. Hlubokou stopu zanechal na poli reklamy (Tydýt), nebo jako hvězda Star dance.

Dominik Heřman Lev

Jeden z prvních komiků, který u nás začal dělat stand up ve formě, ve které vznikal v zahraničí. Svou první hereckou zkušenost nabyl v nové celovečerní komedii Musíme se sejít. Byl obsazen do jedné z hlavních rolí filmu.

Arnošt Frauenberg

Jeden z nejobsazovanějších komiků pořadu Na Stojáka. Vystupuje ale i sólo, se svým celovečerním stand up speciálem: Arny Show. Arnošta jste mohli vidět např. ve filmu Jako nikdy, v seriálu Pět mrtvých psů a v komedii Musíme se sejít.

Vojtěch Záveský

Vojta je nejen skvělý stand up komik, ale také herec. Můžete ho znát ze seriálů Ulice, nebo Vinaři. Zároveň byl v minulosti nominován na cenu Thalie, za ztvárnění Amadea.

Show pokračuje filmem Musíme se sejít. Snímek, který svým charakterem slibuje navodit v kinech stav letní relaxace, televizním a internetovým fanouškům show Na stojáka umožní nejen setkání s oblíbenými baviči, ale i se specifickým „letním“ stylem humoru.

Galerie

Informace o akci a jejím konání