Čarodějky v kuchyni - ZRUŠENO

Čarodějky v kuchyni - ZRUŠENO

Vstupenky zakoupené v IC Sezimovo Ústí nebo v pokladně kina Spektrum je potře-ba přinést zpět do IC. Částka za ně bude proplacena hotově.

Vstupenky zakoupené online zašlete ve formátu PDF jako přílohu emailu na adresu infocentrum@sezimovo-usti.cz. Částka bude vrácena na ten bankovní účet, ze kte-rého byla odeslána.

---------------------------------------------------------------------------------------

VIP ART COMPANY

Co se stane, když osud svede dvě zralé ženy, které se dlouhá léta nenávidí, do televizní kuchařské show? Urážky jsou pikantnější než připravované pokrmy, výpady ostřejší než chilli paprika, atmosféra hustější než bešamelová omáčka…

Kuchařky Dolly Biddleová a Isabel Lomaxová mají každá svou televizní kuchařskou show. Každá se orientuje na jinou kuchyni a příšerně na sebe žárlí. Doslova se nesnáší, a to je slabé slovo. Nejenom kvůli konkurenci i taky kvůli dávnému hříchu z mládí. Je nebezpečné vyskytovat se v jejich blízkosti, pokud se ty dvě dostanou k sobě. A právě těmto rivalkám je nabídnuta nová společná cooking show Čarodějky v kuchyni.

Dokáží potlačit své antipatie? Dokáží se během živého vysílání nezabít? A dokáží si odpustit? Diváci v hledišti jsou vtažení do „jakoby“ živého vysílání a reagují spontánně na moderátora Stevena, který sehraje v osudech obou kuchařek klíčovou roli.

Hrají: Veronika Žilková/Sandra Pogodová, Michaela Dolinová, Vincent Navrátil/Ladislav Ondřej, Milan Duchek

Galerie

Informace o akci a jejím konání